Menu

Ny i klubben

Som ny i klubben kan det være vanskeligt og til tider en overvindelse at begynde til en aktivitet. Der kan være mange faktorer som vanskeliggør det. Vi vil med disse billeder forsøge at gøre det nemmere for nye medlemmer at finde vej til vores aktiviteter. Ligeledes er der en kort beskrivelse af påklædning og omklædningsmuligheder.

Alle er velkomne og vi håber at vi også har et tilbud som passer til dig eller dine børn. 

Gymnastik og badminton

Vores gymnastikhold træner på Sydmors Skole og Børnehus som ligger på Smedebjergevej 61 i Vils. Træning og omklædning foregår i multisalen. Gå mod hovedindgangen og drej til venstre ved den første dør. Der er adgang til omklædningsrummene 10 min. før træningsstart. Træningen foregår i tøj, hvor der er plads til bevægelse, og enten bare fødder eller gymnastiksko. Tag gerne kontakt til træneren når I kommer 1. gang, så vil de tage godt i mod jer.

 

Fodbold

Vores fodboldhold træner ved Vils Fritidscenter som ligger på Smedebjergevej 45A i Vils. Fritidscenteret indeholder omklædningsrum og gode bade faciliteter. Træningen foregår på enten kunstgræsbanen ved fritidscenteret eller på græsbanen i Smedebjerge skolen (på modsat side af Smedebjergevej). Træningen foregår i tøj, hvor der er plads til bevægelse, fodboldstøvler kan lånes af Sydmors IF og står til friafbenyttelse i gangen ved omklædningsrummene. Tag gerne kontakt til træneren når I kommer 1. gang, så vil de tage godt i mod jer.

Fodboldnyt 08. april kl. 19:45
Pigeraketten 2024 Pigeraketten lander på Vils Kunstgræsbane torsdag den 25. april kl. 14.00
Sydmors Nyt nyt
13. januar kl. 16:57 Sydmors Nyt 1 - 2024 er sendt til trykkeren
Klubnyt
05. september kl. 09:11 Sydmors cykler sammen
Fodboldnyt
14. september kl. 14:37 Verdens flotteste rolle: Forældrerollen
Fodboldnyt
03. maj kl. 20:54 Gode forældreråd

A-sponsorer

B-sponsorer

Luk